Besøg Lyngs Idrætsefterskole på Efterskolernes Aften

På Efterskolernes Aften byder vi indenfor til åbent hus for alle, der er nysgerrige efter at vide mere om, hvordan det er at gå på Lyngs Idrætsefterskole.

Rundt om på skolen vil der være gang i træningen. På fodboldbanen, i håndboldhallen, i springcenteret og gymnastiksalen. Her har I mulighed for at lære vores trænere bedre at kende, og opleve, hvordan vi går til idrætten på Lyngs.

Vores søde, nuværende elever vil give rundvisninger hele aftenen, så I kan komme rundt og se alle krogene på vores skole. Fra de gode idrætsfaciliteter og klasselokaler til spisesal, aula og værelsesgangene. I kan i øvrigt også se tegningerne til det store byggeprojekt, vi starter op i januar, hvor vi bygger 18 nye elevværelser og udvider spisesalen.

Lærerne trisser rundt på skolen – klar til at svare på jeres spørgsmål og snakke med jer om, hvad Lyngs Idrætsefterskole er for et sted.

HUSK: Som altid er der gratis indmelding på Efterskolernes Aften. Melder du dig ind på aftenen sparer du 360 kr.

PARKERING: Det er lidt småt med parkeringspladser, da vi netop er gået i gang med et stort byggeprojekt. Da dagen i morgen byder på en del regn, tør vi heller ikke lade jer holde på græsset, da I kan så kan få problemer med at komme herfra igen. Der kan parkeres: I skolegården, ved beachvolleybanen, der er få pladser ved grusvejen ned mod køkkenet og ellers er det muligt at holde ude langs vejen.