Undervisning

Al undervisning på Lyngs Idrætsefterskole bærer præg af stor faglighed, hvor læreren gør sit bedste for at udfordre hver enkelt elev.
Niveauet i vore 10. klasser svarer til niveauet første halvår på de gymnasiale ungdomsuddannelser. Forventningerne til læreren om at levere en god undervisning er høje, og ligeledes stilles der også krav til eleverne om at tage et medansvar for egen læring, at møde forberedt til timerne og deltage aktivt i undervisningen.
Alle er forpligtede til at bidrage til en god stemning på klassen, hvilket er meget vigtigt for, at undervisningen lykkes.

Vi er en grundtvigsk idrætsefterskole med fire lige højt prioriterede fokusområder: håndbold, fodbold, gymnastik og de boglige fag. Vi er en veludbygget skole med gode faciliteter, 124 aktive elever, fordelt på en 9. klasse og fire 10. klasser, og 23 dygtige medarbejdere.

 

Undervisning på Lyngs Idrætsefterskole

Faligt fokus på Lyngs Idrætsefterskole

Spring på efterskole

Fysiske rammer

Hvad angår de fysiske rammer, så har vi et springcenter med fasttrack, 4 stortrampoliner, springgrave og en løsskumsgrav,en spring/rytme hal med springgrav, spejle, bungiseler, Teamtrack, Mega+ springbane og AV-udstyr til videoforsinkelse.
Desuden har vi også en rigtig dejlig hal med højt til loftet, som specielt boldspillerne benytter sig af året rundt, og hvor elevholdet hen på foråret fyrer deres flotte gymnastikshow af. Til fodboldspillerne har vi en ny kunstofbane med belysning, så vi kan spille året rundt.  Endvidere er alle skolens klasseværelser udstyret med cleverboards.

Forudsætningen for optagelse er ikke nødvendigvis, at du er eliteidrætsudøver, men at du har lyst til en masse idræt og stadig vil udvikle dig bogligt.