Lyngs Idrætsefterskoles pigehold  er danmarksmestre i indefodbold i A-rækken

Efter en intens dag i Hedensted-hallerne kan vores pige 1-hold kalde sig Danmarksmestre i indefodbold i A-rækken. Vi er simpelthen så stolte af dem, og har hevet et par stykker til side for at høre, hvordan de oplevede dagen. En af dem er Rikke Søndergaard, som stadig har lidt svært ved at forstå, at holdet gik hele vejen.

”Jeg er helt målløs og meget overvældet over, hvordan det gik os til DM. Det var en uforglemmelig oplevelse. Det er jo kun de 20 bedste hold i hele Danmark, som kvalificerede sig, så det er rimelig vildt at tænke på, at vi nu er Danmarks bedste indendørs hold i vores årgang.”, fortæller Rikke.

Vi spurgte også Katrine Skadhauge, hvad hun synes om fodboldtræningen på Lyngs. Hun svarer:

“Vores hold er sammensat af folk fra mange forskellige klubber. Det er et hold hvor vi er seriøse, men hvor der samtidig er plads til at hygge sig. Og de ture vi har haft sammen allerede, har kun gjort sammenholdet bedre. Det har vores fodboldtræner Keld, også været med til at opnå. Det er altid en god træning, hvor vi lærer noget nyt hele tiden. Jeg er utrolig glad for det fantastiske sammenhold, vi har på holdet, og at vi som pigefodboldspillere bliver vægtet mindst ligeså højst som drengeholdene. Det var jo trods alt os, der kom til DM og ikke drengene”, siger Katrine Skadhauge med et grin.

Vores allesammens cheftræner, Keld Østergaard, har naturligvis også svært ved at få armene ned.

“I de 13 år jeg har været på Lyngs Idrætsefterskole har jeg sjældent mødt så dedikerede og koncentrerede piger. Sejren er meget fortjent og på skolen er vi simpelthen så stolte af deres præstation”, fortæller Keld Østergaard ovenpå en meget nervepirrende dag.

Både i kvartfinalen og semifinalen gik kampene i forlænget spilletid med det såkaldte sudden death – hvor det første hold, der scorer, vinder kampen. Her trak Lyngs Idrætsefterskole det længste strå og gik videre til finalen, hvor de med slutresultatet 5-4 nu kan kalde sig danmarksmeste i indefodbold i A-rækken.

 

 

Også vores Pige 2-hold var med til DM i indefodbold i B-rækken. Efter en spændende bronzekamp kunne de også tage medaljer med hjem til Lyngs. Alt i alt var det en kanon dag for pigefodbolden på Lyngs Idrætsefterskole – og det fælles sejrsbillede fra målet siger vist det hele 😉