Dans på efterskole
Rytme

Rytmelinjen

Få et år med lige så meget rytme og gymnastik, som du har lyst til. Her er dygtige trænere, der har fokus på at udvikle netop dig, og vi garanterer, at du udvikler dig, mens du er her – uanset dit niveau når du starter.

Du får:

  • Ambitiøs træning på højt niveau med dig og din udvikling i fokus
  • Kvalificerede trænere, der kender og ser dig som mere end blot en dygtig rytmegymnast
  • Mulighed for at kombinere rytme med boldspil
  • Det bedste fra efterskolelivet med fællesskab og nye venskaber for livet

Det handler om dig

På rytmelinjen er din udvikling i fokus, men det er også afgørende for os, at vi har det sjovt i processen

Få et rent gymnastikår…

Hvis du kun er til rytme og gymnastik, kan du få et rent gymnastikår på Lyngs. Vi har flere valgfag i gymnastik, så du behøver faktisk ikke lave andet, mens du er her.

…Eller spil håndbold og fodbold ved siden af

Hvis du også gerne vil spille håndbold og fodbold og med ud at spille kampe, har du mulighed for det. Vi har gjort vores skema så fleksibelt, at du ikke behøver at vælge det ene eller andet fra, mens du er her.

"Der er virkelig mange muligheder. Lige meget hvilket niveau man er på, så har man mulighed for at udvikle sig og komme langt. Trænerne er helt vildt dygtige, så man lærer rigtig meget."
- Johanne

Dans på efterskole

Træner/lederuddannelse

I løbet af et år på Lyngs får du også en træner/lederuddannelse. Her lærer du, hvad instruktørens rolle er, hvad der virker i undervisningen, og hvad der ikke virker. Efterfølgende kan du komme ud i din lokale klub og blive træner i gymnastik.

Fysioterapi og genoptræning

Vi tilbyder fysioterapi og genoptræning til alle vores elever. Vi har en fysioterapeut, der kommer på skolen hver uge, så eleverne ikke behøver forlade skolen i forbindelse med skader. Derudover har vi en uddannet fitnessinstruktør ansat, der i samarbejde med fysioterapeuten tilrettelægger genoptræningsforløb og sikrer din generelle fysiske udvikling.