Ledige stillinger

Vi søger en idérig og kreativ kollega, som er i stand til at tænke ud af boksen og tegne vores idrætsefterskole udadtil.

Vi er en grundtvigsk Idrætsefterskole med fire lige højt prioriterede fokusområder: håndbold, fodbold, gymnastik og de boglige fag. Vi er en veludbygget skole med gode faciliteter, 124 aktive elever og 24 dygtige medarbejdere.

Din hovedopgave bliver at styrke Lyngs Idrætsefterskoles brand og budskaber. Du skal have øje for, og på eget initiativ, se gode og interessante historier, som formidles videre gennem egne kanaler og til pressen. Du skal evne at formidle og lave den skæve vinkel i ord og billeder. Du må meget gerne kunne lave små film som kan bruges til teasere i forhold til kommende elever. Du skal kunne lave professionel annoncering. Det er meget vigtigt at du har godt kendskab til formidling via de sociale medier, som Facebook, Instagram mm.
Overordnet vil der være rig mulighed for selv at ”strikke arbejdsbeskrivelsen sammen” i samråd med skolens forstander. Det er dig, som skal komme med de gode ideer.

Du må meget gerne være sportsinteresseret, da indblik i vores ”verden” gør dit arbejde lettere at udføre, men dette er intet krav.

Stillingen er på 15-20 timer ugentligt – vi er som arbejdsplads meget fleksibel mht. placering af timer på skolen, da arbejdsbyrden afhænger meget af årskalenderen.
Lønnen aftaler vi sammen.

Ansøgning sendes til forstander@l-i-e.dk senest fredag d. 29. sep. 2017