Litteratur ikon
9. klasse

Tag din 9. klasse på Lyngs Idrætsefterskole

På Lyngs Idrætsefterskole får du en 9. klasse med mindst lige så højt niveau som i folkeskolen, hvor det faglige bliver taget lige så seriøst som vores idræt.

9. klasse på Lyngs Idrætsefterskole

Når du tager 9. klasse på Lyngs Idrætsefterskole, får du alt det, du ville få i folkeskolen og meget mere. Du får en seriøs 9. klasse, som lever op til alle krav om pensum, undervisning og prøver, men du får også:

  • Venner for livet og unikke oplevelser
  • Du modnes og bliver mere klar til dine fremtidige uddannelser
  • Vi udfordrer dig, til du yder dit bedste
  • Vi er seriøse omkring idrætten og det faglige
  • Vi har forventninger til dig
  • Du skal rykke dig, blive bedre og vokse i det år, du er hos os
  • Hver aften er der lektietime, hvor du kan koncentrere dig om dine lektier. Her kan du altid få hjælp af en af skolens lærere
  • Den aktive hverdag betyder, at du er frisk i hovedet til timerne

"Jeg valgte Lyngs, fordi der er et meget højt faligt niveau. Så man ikke fik et år, hvor man bare sådan faldt helt ned. Det betyder, at man står stærkt, når man skal videre."
- Anders

Hver aften er der stilletime, hvor man kan fordybe sig i sine skoleopgaver. I stilletimen er der altid lektiecafe, hvor en af skolens undervisere er til rådighed til at hjælpe med opgaver. Men faktisk ser vi ofte, at de unge hjælper hinanden i lektiecafeen.

Du er måske stærk i engelsk, men halter i matematik. Så er det jo kun godt, din kammerat gerne vil have hjælp i engelsk og bare rocker det der matematik. Det er velkendt, at man faktisk lærer utroligt meget ved at lære sin egen viden videre, så det er kun en god ting, at eleverne bruger hinanden til at blive bedre.

I løbet af et år på efterskole lærer vi de unge at kende rigtigt godt. Vi er sammen med dem ikke kun om dagen, men også om aftenen, i fritiden og når vi er ude på ture sammen. Det betyder, at vi kender de unge og deres behov og kompetencer utroligt godt, så vi vil kunne hjælpe dem med at blive bedre, hvor de er usikre og løfte dem endnu højere, hvor de står stærkt.

"Det er fedt, at de tager det faglige så seriøst på skolen. Jeg har udviklet mig meget i det boglige ved at være heroppe, fordi det bliver taget så seriøst. Man kan altid få hjælp, blandt andet til lektiecafeen vi har hver aften."
- Nicoline

Kig rundt på resten af vores hjemmeside og læs om, hvad et år på Lyngs ellers er fyldt med.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte skolen og arrangere en rundvisning.