Ledige stillinger

 

Kok søges

Vi søger en energisk og engageret kok, som har lyst til at blive en del af efterskolelivet. Du skal sammen med det øvrige personale være med til at skabe rammerne for elevernes efterskoleår, og samtidig være med til at sikre en fortsat udvikling af vores skole.

DU:

  • Har stor lyst til efterskolelivet og samarbejdet med både kolleger og elever, og er dermed også indstillet på skiftende arbejdstider med aften- og weekendarbejde
  • Brænder for at lave sund og velsmagende kost og har sans for en spændende præsentation
  • Er uddannet kok eller har på anden måde erhvervet lignende kundskaber
  • Er kreativ og nyskabende og ønsker at sætte overliggeren højt
  • Har kendskab til egenkontrol og lignende

Det er vigtig for os, at du har stor lyst til alt, hvad efterskolelivet indebærer. Med udgangspunkt i køkkenet vil du blive en del af de unge mennesker liv og opvækst i det år, de er hos os, og vi er alle en del af de unge menneskers dannelsesår. Alle elever har i løbet af året en uges køkkentjans, hvor det er målet, at de får indsigt i, og måske lyst til arbejdet i et køkken.

Alle ansatte på Lyngs Idrætsefterskole er fælles om det projekt, det er, at udvikle skolen, så vi også i fremtiden er det naturlige valg for mange unge og deres forældre. Det forsøger vi at gøre bl.a. ved at levere god kvalitet i såvel undervisning i både boglige fag og idræt som i samværet, nærværet og gennem tryghed, men også gennem en sund livsstil og med en sund og velsmagende kost.

I dagligdagen bespiser vi ca. 155 mennesker, og desuden afvikler vi forskellige arrangementer, ture, camps osv., som kræver fleksibilitet og kreativitet i forhold til arbejdstider og indsats.

Ansættelsen er på fuldtid og med tiltrædelse hurtigst muligt.
Løn og ansættelse aftaler vi nærmere ud fra dine kvalifikationer.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forstander, Søren Toft, enten pr. mail. forstander@l-i-e.dk eller på telefon 20 76 17 46.

Ansøgning sendes til forstander@l-i-e.dk og fristen er d. 12. september 2021.