Vi søger en seriøs og dygtig gymnastiklærer til vores fantastiske gymnastikteam.

Ansættelse pr. 1. august 2021.

Da en af vores dygtige gymnastiklærere har søgt nye udfordringer, søger vi en gymnastiklærer til drengegymnastik, som kan indgå i vores fantastiske lærerteam. Du skal kunne undervise i drengegymnastik og fællesgymnastik samt spring, og skal i samarbejde med de tre øvrige gymnastiklærere udvikle det årlige opvisningsprogram. Derudover kan vi have brug for hjælp til praktiske opgave og/eller støtteundervisning i forskellige boglige fag, afhængigt af elevernes behov, så vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med. I skoleåret 21/22 deltager vi desuden i DGI ́s Landsstævne.

På Lyngs Idrætsefterskole er vi seriøse omkring idrætten, hvor vi har høje forventninger til både elever og undervisere. Vi har fire linjer; håndbold, fodbold, spring og rytme, som er lige højt prioriterede, og vi forsøger i fællesskab at give eleverne nogle unikke oplevelser omkring idrætten.

Der vil blive tale om opgaver som vagtlærer og deltagelse i ture mm. – vi tager både til Playitas på Fuerteventura i uge 47 og på ski i Østrig i uge 4.
Vi lægger vægt på at du er fleksibel, dygtig omkring dit fag, og at du gerne vil involvere dig med eleverne og dine kolleger i dagligdagen på skolen.
Lyngs Idrætsefterskole er en Grundtvigsk efterskole med 136 elever i 9. og 10. klasse. Vi har et godt og velfungerende medarbejderteam på 27 ansatte. Vi har en veludbygget skole med gode faciliteter som kunstgræsbane, hal, spring- og dansesal med springgrav, et nyt springcenter og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område på Thyholm. Skolen kan tilbyde at hjælpe med en bolig.

Stillingen er en fast stilling på 90%.

Vil du vide mere om stillingen eller Lyngs Idrætsefterskole kan du finde os på www.l-i-e.dk, eller ringe til forstander Søren Toft på tlf. 97878005 – mobil: 20761746

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen mailes til forstander@l-i-e.dk og skal være skolen i hænde senest onsdag d. 16. juni 2021.

Att. Søren Toft
Lyngs Idrætsefterskole Jestrupvej 8, Lyngs 7790 Thyholm

Samtalen vil bestå af både en praktisk-/undervisningsdel og en snak med ansættelsesudvalget, og vil foregå på skolen. Tidspunktet for samtalen er mandag d. 28. juni om formiddagen.