Besøg Lyngs Idrætsefterskole på Efterskolernes Dag

Den 29. september fra kl. 13-17

På Efterskolernes Dag byder vi indenfor til åbent hus for alle, der er nysgerrige efter at vide mere om, hvordan det er at gå på Lyngs Idrætsefterskole.

Gang i skolen

Rundt om på skolen vil der være gang i træningen. På fodboldbanen, i håndboldhallen, i springcenteret og gymnastiksalen. Her har I mulighed for at lære vores trænere bedre at kende, og opleve, hvordan vi går til idrætten på Lyngs.

Rundvisninger med gamle elever

Vores søde, tidligere elever vil give rundvisninger hele dagen, så I kan komme rundt og se alle krogene på skolen. Fra de gode idrætsfaciliteter og klasselokaler til spisesalen, aula og værelsesgangene – der har cirka Danmarks bedste efterskole-udsigt.

Forstanderen fortæller

Lærerne trisser rundt på skolen – klar til at svare på jeres spørgsmål og snakke med jer om, hvad Lyngs Idrætsefterskole er for et sted. Vores forstander Søren Toft samler dem, der har lyst i spisesalen kl. 13.30, 14.30 og igen kl. 15.30, hvor han vil fortælle om skolen, vores værdier, hverdag og fællesskab.

Og det praktiske…

HUSK: Som altid er der gratis indmelding på Efterskolernes Dag. Melder du dig ind på dagen sparer du 360 kr.

PARKERING: Vi ved af erfaring, at det kan blive lidt småt med parkeringspladser. Der kan parkeres: I skolegården, ved beachvolleybanen, på græsset sydvest for fodboldbanen, og ellers er det muligt at holde ude langs vejen.