Forretningsbetingelser:

1. Indmeldelse på Lyngs Idrætsefterskole
Der er ikke indgået en bindende aftale med Lyngs Idrætsefterskole når De har afsendt bestilling. Når beløbet er tilsendt os, så er tilmeldingen på elevholdet eller på eventuel venteliste accepteret. Kunden har dog altid mulighed for at annullere indmeldelsen.
Lyngs Idrætsefterskole opbevarer ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

2. Priser
Prisen på DKK 360,- er inkl. 25 % moms. Beløbet debiteres, når tilmeldingen godkendes nederst på siden.
Priseme er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

3. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er det gældende administrationsgebyr. Bliver du optaget på Lyngs Idrætsefterskole, vil der senere blive opkrævet indmeldelsesgebyr og prisen for selve opholdet. Dette kan ses på skolens hjemmeside under punktet Information – priser og betaling.

4. Levering
Når indmeldelsesblanketten samt gebyr er tilsendt Lyngs Idrætsefterskole, vil vi fremsende en bekræftelse på modtagelsen indenfor få dage. Heraf vil det fremgå om, der er ledige pladser eller om du er kommet på ventelisten.Du er meget velkommen til at kontakte skolen for at få oplyst om der er ledige pladser i det ønskede skoleår, inden indmeldelsesblanketten samt gebyr fremsendes.

5. Afbestillinger
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet tilmelding skal det ske ved telefonisk kontakt/mail til skolen. Administrationsgebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse.

6. Betaling
De mulige betalingsmåder er:
• Dankort
• Visa
• Visa / Dankort
• Visa Electron
• Mastercard
• JCB
• Maestro

7. Reklamationsret

Der er ingen reklamationsret, da beløbet går udelukkende til administration af tilmeldingen.

8. Fortrolighedspolitik

Lyngs Idrætsefterskole forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Lyngs Idrætsefterskole vil ikke afsløre information om kunder til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Lyngs Idrætsefterskole vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.

9. Er De i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmåI, anbefaler Lyngs Idrætsefterskole, at De retter henvendelse til
kontoret@l-i-e.dk
eller til skolen på telefon 97878005