Fodbold ikon
Håndbold

Håndboldlinjen

I forbindelse med håndboldkampe på Lyngs Idrætsefterskole, har vi lavet nogle retningslinjer i forbindelses med Covid-19

Se mere her

Få ambitiøs træning på højt niveau 4 gange om ugen med fokus på dig og din udvikling. Du bliver en del af en seriøs træningskultur, hvor vi tilrettelægger træningen med fokus på den enkelte, og hvor vi hver især giver den alt, hvad vi har.

Få samtidig alt det bedste fra efterskolelivet med fællesskab og nye venner for livet.

 

 

Håndbold på Lyngs Idrætsefterskole

Fodbold ikon

Få ambitiøs og fokuseret træning i taktik, teknik og fysik

På håndboldlinjen får du specialiseret og varieret træning, der både udvikler dig som den enkelte spiller og holdet som helhed. Ingen af vores træninger er ens. Nogle dage er det ren teknisk træning med fokus på din kropsposition, og andre dage er det taktisk træning med fokus på de gode løbebaner eller angrebsåbninger. Vi arbejder med forskellige temaer og bygger træningerne op på en varieret måde, så det ikke bliver ensformigt.

 

Elever fortæller om håndbold på Lyngs Idrætsefterskole

For os er du mere end en håndboldspiller

Vi tror på, du udvikler dig som håndboldspiller, når du har trænere omkring dig, der ser dig som mere end en håndboldspiller. Derfor er vores håndboldtrænere ikke bare trænere. De underviser i andre fag, er kubelærere, har trivselssamtaler og går ikke lige hjem efter træningen. De ser, hvordan du trives socialt, og hvordan du udvikler dig uden for håndboldhallen. De lærer de dig at kende som det hele menneske, du er, og dén viden bruger de på banen, så du får de allerbedste betingelser for at blive en bedre håndboldspiller.

"Jeg synes, at vores trænere er helt vildt gode til at få alle med som en del af holdet og samtidig huske at have fokus på det individuelle, så man kan udvikle sig så meget, som man gerne vil."
- Rebecca

Få alt det bedste fra efterskolelivet

På Lyngs får du ambitiøs og udviklende træning – flere gange hver uge. Vi garanterer, at du udvikler dig, mens du er her, men vi er mere end ét års intens håndboldtræning. Vi er også en efterskole og et fællesskab. Vi tror ikke på rundsave på albuerne, vi er til for de ambitiøse og dem, der gerne vil blive rigtig dygtige, men vi er ikke kun dét. På Lyngs Idrætsefterskole lægger vi stor vægt på de ting, der sker udenfor håndboldbanen, hvor vi i løbet af året har en masse aktiviteter, to udlandsrejser, temauger og mange andre ting, der er med til at udvikle fællesskabet og give dig minder og venner for livet.

Fysioterapi og genoptræning

Vi tilbyder fysioterapi og genoptræning til alle vores elever. Vi har en fysioterapeut, der kommer på skolen hver uge, så eleverne ikke behøver forlade skolen i forbindelse med skader. Derudover har vi en uddannet fitnessinstruktør ansat, der i samarbejde med fysioterapeuten tilrettelægger genoptræningsforløb og sikrer din generelle fysiske udvikling.

Vil du mere end kun at spille håndbold?

På Lyngs Idrætsefterskole behøver du ikke vælge! Vi har tilrettelagt vores skema, så du på håndboldlinjen har mulighed for at tilvælge både fodbold, spring og rytme flere gange hver uge. Tag kontakt til os og hør om dine muligheder.

Trænere

Pedel og lærer
Kristian Sørensen
Med taktisk overblik, stor entusiasme og en god håndboldhjerne har Kristian ført Lyngs-holdene til store resultater gennem årene. Han formår at få det maksimale ud af sine spillere via klare dessiner.
Forstander
Søren Toft
Lærer
Casper von Düring Lausen
Som tidligere Lyngs-elev og en årrække som fløjspiller på højt niveau formår Casper at træne eleverne i øjenhøjde. Han kan identificere sig med de udfordringer, de unge står over for – både som elever på Lyngs og som håndboldspillere der vil udvikle deres talent.
Lærer
Mette Rønberg Mikkelsen