Base jumping
Spring

Springlinjen

Få et år med lige så meget spring og gymnastik, som du har lyst til. Her er dygtige trænere, der har fokus på at udvikle netop dig, og vi garanterer, at du rykker dig både springteknisk og fysisk, mens du er her – uanset dit niveau når du starter.

Du får:

  • Ambitiøs træning på højt niveau med dig og din udvikling i fokus
  • Kvalificerede trænere, der kender og ser dig som mere end blot en dygtig springer
  • Mulighed for at deltage i springstævner
  • Det bedste fra efterskolelivet med fællesskab og nye venskaber for livet

Det handler om dig

På springlinjen er der plads til både nybegyndere og øvede, og uanset niveau garanterer vi, du udvikler dig

Få et rent gymnastikår…

Hvis du kun er til spring og gymnastik, kan du få et rent gymnastikår på Lyngs. Vi har flere valgfag i spring og gymnastik, så du behøver faktisk ikke lave andet, mens du er her.

…Eller spil håndbold og fodbold ved siden af

Hvis du også gerne vil spille håndbold og fodbold og med ud at spille kampe, har du mulighed for det. Vi har gjort vores skema så fleksibelt, at du ikke behøver at vælge det ene eller andet fra, mens du er her.

"Det fedeste ved at have spring på Lyngs er, at man udvikler sig rigtig meget, man bliver udfordret og ikke mindst får lyst til at springe i fremtiden."
- Anders Korsgaard Christensen

Spring så meget du vil

Base jumping

Træner/lederuddannelse

I løbet af et år på Lyngs får du også en træner/lederuddannelse. Her lærer du, hvad instruktørens rolle er, hvad der virker i undervisningen, og hvad der ikke virker. Vi gennemgår forskellige springmetodikker og modtagning, og efterfølgende kan du komme ud i din lokale klub og blive træner i spring og gymnastik.

Fysioterapi og genoptræning

Vi tilbyder fysioterapi og genoptræning til alle vores elever. Vi har en fysioterapeut, der kommer på skolen hver uge, så eleverne ikke behøver forlade skolen i forbindelse med skader. Derudover har vi en uddannet fitnessinstruktør ansat, der i samarbejde med fysioterapeuten tilrettelægger genoptræningsforløb og sikrer din generelle fysiske udvikling.

Trænere

Lærer
Svante Plenborg
Med erfaring fra blandt andet DGI's verdenshold og konkurrencegymnastik på højeste niveau varetager Svante springundervisningen på Lyngs. Han formår at udvikle gymnaster på alle niveauer med sin skæve humor, alsidige øvelser og dedikation.