Fællesskabet

Fællesskabet er det, som binder os sammen på tværs af linjerne. Fællesskabet er det, som giver dig trygheden til at kaste dig ud på dybt vand og prøve noget nyt, velvidende at dine kammerater har din ryg.
Fællesskabet er at være ud og spille kampe sammen, at arbejde sammen som et hold. At opleve sejre og nederlag sammen. At heppe på sine skolekammerater, når de kæmper deres kampe.
Fællesskabet er de varme aftener, når sommeren sætter ind, og vi kan tænde op i skolens bålplads, bage snobrød, synge sange eller bare sidde tæt sammen og kigge på gløderne, mens mørket falder på.

Afslapning på sofaen med Lyngs elever

»For mig er Lyngs...«

“Jeg kendte ikke nogen som helst heroppe, da jeg startede, jeg var meget nervøs. Men der gik ikke engang en uge, så snakkede man med en hel masse. Det er ikke noget, man behøver at være nervøs for her”.
- Aleksander

Kom til Lyngsdag

Fællesskabet er den store gymnastikopvisning, hvor alle elever arbejder sammen om at skabe en sej og medrivende opvisning. Det er den stolte følelse af at skabe noget stort sammen og tage ud og vise den frem for et jublende publikum.
Men måske vigtigst af alt er fællesskabet samværet med sine kammerater i aulaen en ganske almindelig hverdagsaften, hvor man bare hænger ud sammen, snakker, griner og hygger.
Det er følelsen af at være en del af noget større, at være sammen med nye venner, som alligevel overraskende hurtigt kommer til at betyde så meget for en, fordi man har været igennem et år på Lyngs sammen.

“Fællesskabet er virkelig noget af det bedste ved at gå på Lyngs, det er bare rigtigt skønt. Der er mennesker overalt. Når man kommer ud af pige- eller drengegangen, så er der altid mennesker, man kan sætte sig sammen med. Det er lige meget, hvem der sidder der, man kan snakke med alle. Det er fordelen ved, at vi ikke er så stor en skole.”
- Cecilie

Fællesskabet på Lyngs Idrætsefterskole