Ankomst til Playitas

Søndag stod på meget tidlig morgenmad. Kl. 03.15 sad eleverne i spisesalen og fik depoterne fyldt op inden bussen kom og kørte alle til Billund. Om eftermiddagen ankom vi til Playitas, hvor vi brugte det meste af dagen på at se området, handle ind (eleverne skulle selv lave mad hele ugen) og komme på plads i lejlighederne.

Morgenløb i solen

Mandag morgen startede med morgenløb – ligesom hverdagen på Lyngs. Derhjemme løber eleverne hver morgen kl. 06.50, og i november kan det næsten ikke blive hverken mørkere eller koldere. Morgenløb på Playitas er heldigvis med masser af sol og varme! Resten af dagen stod på fodbold, håndbold, gymnastik og mulighed for både tennis og spinning. Mange elever benyttede også muligheden for at tage ind til den nærmeste by og handle ind til aftensmaden.

Mountainbike og tennis

Tirsdag var alle elever afsted på mountainbikes. Playitas ligger på øen Fuerteventura, hvor der er masser af bjerge og gode ruter til mountainbike-ture. I løbet af eftermiddagen var der også aktiviteter, hvor eleverne kunne vælge imellem tennis, spinning, styrketræning og beachvolley.

Lyngs International Swim Tournament

Onsdag morgen startede med den verdenskendte og prestigefyldte Lyngs International Swim Tournament 🙂 Her er eleverne inddelt i hold efter kuber og skal skiftevis svømme 50 m. De bedste hold gik videre til finalen – mod lærerne! Som lærerne selvfølgelig vandt.

Tennis, fodbold, håndbold, spinning…

Torsdag var ligesom de andre dage – fyldt med idræt. Eleverne var delt op efter linje og brugte meget af dagen på fodbold, håndbold og spring-rytme. Om eftermiddagen var der mulighed for svømning, spinning og tennis.

Fællesmiddag på Playitas

På Playitas har eleverne selv haft ansvar for at lave madplan, handle ind og lave aftensmad hele ugen – naturligvis med kyndig hjælp og vejledning til dem, der havde behov for det. Fredag var dog en undtagelse. Her holdt vi fælles middag på restauranten, og eleverne fik fri fra kødgryderne og opvasken for en aften.

Udfordringen!!

Lørdag var ugens store udfordring. Her havde eleverne mulighed for at teste sig selv ved at prøve grænser af med lidt mere ekstreme idrætsformer, end de er vant til hjemme på skolen. De kunne vælge en lang cykeltur (65-75 km), løb/halvmarathon, 2 timers spinning eller en mini-triatlon med både svømning, cykling og løb. I alt 85 elever tog udfordringen, og de klarede det så flot!

Hjemturen

Søndag morgen startede med oprydning og rengøring af lejligheder, inden turen gik mod Danmark og Lyngs. Kl. 22 holdt bussen i skolegården, og trætte, glade elever kunne pakke ud og igen få lov at sove i egne senge. Tak for en fantastisk uge årgang 17/18!