Guldregn over Lyngs - Lyngs Idrætsefterskole

Guldregn over Lyngs

Lyngs Idrætsefterskole strøg helt til tops, da Vestjysk Mesterskab i indefodbold blev afholdt i Idrætscenter Vest.

Når det gælder indefodbold, har Lyngs særdeles stolte traditioner. Derfor er det altid med en vis spænding, at en ny indendørs-sæson med et nyt elevhold sparkes i gang rundt omkring på de vestjyske halgulve.

Spændingen blev imidlertid hurtigt forvandlet til en stor tro på egne evner, da Lyngs tog hul på Vestjysk Mesterskab i Idrætscenter Vest i Holstebro. De fire Lyngs-hold, der var afsted, leverede en række overbevisende resultater og flot spil, og det hele kulminerede med hele tre førstepladser og en enkelt tredjeplads, som, foruden flotte medaljer, gav direkte kvalifikation til DM i indefodbold.

Det var henholdsvis pige 1 og 2 samt drenge 1, der kunne lade sig hylde som vestjyske mestre i deres respektive rækker, mens drenge 2 hev bronzemedaljesættet med hjem til Lyngs.

I trænerteamet er det med stor stolthed, der ses tilbage på et vellykket Vestjysk Mesterskab, og det giver tro på tingene frem mod DM.

– Jeg er selvsagt helt enormt stolt over de præstationer, holdene leverede. Resultaterne viser, at den træning, vi lægger for dagen i det daglige, bærer frugt. Nu skal vi arbejde videre på skolen frem mod DM, og så tror vi i trænerteamet på, at holdene atter vil kunne levere nogle gode præstationer, forklarer Keld Østergaard.

Det var i særdeleshed i presspillet, Lyngs-holdene lykkedes så godt. Et element i spillet der er blevet trænet grundigt på op til mesterskabet.

DM i indefodbold for efterskoler afvikles d. 27. februar i Hedensted, hvor Lyngs-holdene går benhårdt efter at blande sig, hvor det er sjovest. Tre gange tidligere er Lyngs-pigerne strøget hele til tops og har vundet DM i indefodbold. Det er da også som forsvarende mestre på pigesiden, at Lyngs-holdet sætter kurs mod Hedensted i det nye år.

Lyngs Idrætsefterskole byder indenfor til åbent hus på Efterskolernes Aften d. 9. januar i tidsrummet 18-21, og her vil det være muligt at blive klogere på Lyngs’ fodboldlinje.

Læs mere