Seriøs og kompetent gymnastiklærer til ambitiøst team søges

Ansættelse pr. 1. august 2019.

Brænder du for gymnastik, er du god til at lære fra dig, og vil du gerne arbejde med aktive unge både i og uden for gymnastiksalen? Så er det netop dig, vi leder efter.

Lyngs Idrætsefterskole søger en gymnastiklærer til pigegymnastik, som kan indgå i vores fantastiske lærerteam. Du skal kunne undervise i pigegymnastik, fællesgymnastik samt rytme og dans og skal i samarbejde med de tre øvrige gymnastiklærere udvikle det årlige opvisningsprogram. Derudover har vi brug for støtteundervisning i forskellige boglige fag, afhængigt af elevernes behov, så vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med. Der vil i nogen grad blive tale om opgaver som vagtlærer og deltagelse i ture m.v. Vi tager både til sportsmekkaet, Playitas, på Fuerteventura og på skitur til Østrig.

Vi forventer, at du har erfaring med gymnastikundervisning, og det er en fordel, hvis du har været ansvarlig for et eller flere hold. Vi lægger vægt på, at du er dygtig omkring dit fag, og at du gerne vil involvere dig med eleverne i dagligdagen på skolen. Til gengæld tilbyder vi et job med frihed og højt til loftet. Du bliver tildelt et stort ansvar og kan være med til at forme gymnastikken på Lyngs. Vi kan desuden tilbyde at hjælpe med en bolig.

Om Lyngs

På Lyngs Idrætsefterskole er vi seriøse omkring idrætten, hvor vi har høje forventninger til både elever og undervisere. Vi har fire linjer: Håndbold, fodbold, spring og rytme, som er lige højt prioriterede, og vi forsøger i fællesskab at give eleverne nogle unikke oplevelser omkring idrætten.

Lyngs Idrætsefterskole har 136 elever fordelt i 9. og 10. klasse. Vi har et godt og velfungerende medarbejderteam på 26 ansatte, der prioriterer glæden, smilet og fælles samvær højt. Desuden har  vi en veludbygget skole med gode faciliteter som kunstgræsbane, hal, spring- og dansesal med springgrav, et helt nyt springcenter og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område på Thyholm.

Det praktiske

Vil du vide mere om stillingen eller Lyngs Idrætsefterskole, kan du finde os på www.l-i-e.dk eller ringe til forstander, Søren Toft, på telefon: 20 76 17 46.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest søndag d. 10. marts 2019. Den skal mailes til Søren Toft på: forstander@l-i-e.dk

Samtalen vil bestå af både en praktisk undervisningsdel samt en snak med ansættelsesudvalget. Samtalen vil foregå i uge 11.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.