Lyngs udvider og får plads til 4 ekstra 10. klasses drenge i 18/19

På Lyngs er vi i fuld gang med et stort byggeprojekt, hvor blandt andet en helt ny værelsesfløj er ved at tage form. Det giver os 4 ekstra drengepladser i det kommende skoleår på vores 10. klasse årgang.

Så er du dreng, der lige nu står og overvejer, om du efter sommerferien skal tage en 10. klasse i folkeskolen, gå direkte i gymnasiet eller tage på efterskole? Så skal du til at spidse ører! ?

Du kan – lige om lidt – komme på en attraktiv idrætsefterskole, hvor du kan vælge mellem fodbold-, håndbold- eller springlinje. Det er nu, du skal slå til, hvis du vil have et år, du vil huske for altid. Med alt hvad det indebærer at nye venner, nye fællesskaber og oplevelser for livet.

Vi er hammergode til idræt og mindst lige så vigtigt: Vi har et højt bogligt niveau, der gør dig endnu mere klar til din videre uddannelse.

På Lyngs Idrætsefterskole har vi sammensat vores skema, så du har mulighed for at dyrke flere forskellige idrætsgrene. Du kan fx godt vælge håndboldlinje og samtidig have fodbold som valgfag. Eller vælge springlinje og have håndbold som valgfag.

Ring til Rikke på kontoret i hverdage mellem kl. 8 og 15.30 på tlf. 97 87 80 05. Hun sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan også skrive en mail til: kontoret@l-i-e.dk.