Overbevisende Lyngs-indsats til Vestjysk Mesterskab

Dette års elevhold har taget hul på årets første betydningsfulde kampe – og det med stor succes. Lyngs Idrætsefterskole er kommet fantastisk godt fra land og er efter de indledende runder med helt fremme.

Pige 1 befinder sig på en foreløbig førsteplads med fuldt pointudbytte – 12 point for fire kampe. Også drenge 1 har på imponerende vis lagt sig alene i spidsen med 10 point efter fire kampe.

Anførerne for henholdsvis pige og drenge 1, Laura Krog og Magnus Andersen, er da også meget tilfredse med de foreløbige resultater.

– Vi er kommet rigtig godt fra start, og jeg tror blandt andet, det bunder i, at der er en virkelig god stemning på holdet. Jeg synes, vi har et stærkt hold med mange forskellige styrker, som bliver sat rigtig godt i spil, forklarer Laura Krog.

Også Magnus Andersen fremhæver holdets styrke:

– Jeg synes, vi har en god ånd på holdet, og vi har løbende lært hinanden bedre at kende. Vi har mange forskellige kompetencer på holdet, og vi formår at spille godt sammen og skabe resultaterne. Særligt senest mod Lægården viste vi, at vi kunne vinde en kamp på viljestyrke, og der stod vi virkelig sammen som hold, slutter Magnus Andersen.

Som den eneste efterskole deltager Lyngs i alle seks rækker i VM-regi og er således også præsenteret i A- og B-rækken.

I A-rækken har pige 2 lagt sig solidt på rækkens førsteplads med 12 point for fire kampe. Desværre kan drenge 2 ikke helt følge den stil efter en række uafgjorte kampe.

I B-rækken har Lyngs’ drenge 3 vundet syv af otte mulige kampe og kunne således lade sig hædre som vindere af B-rækken. Pige 3, der består af håndboldspillere og gymnaster, har bidraget med højt humør, god fight og flotte resultater på grønsværen, hvor det er blevet til såvel sejre, nederlag som uafgjorte opgør.

De flotte resultater er selvsagt noget, der vækker begejstring hos Lyngs’ DBU Elitetræner, Keld Østergaard.

– Resultaterne viser tydeligt, at vi både har de meget dygtige spillere, men i høj grad også bredden. Som træner er det virkelig fedt at opleve den store udvikling, spillerne gennemgår. Det gælder både på det individuelle plan og som hold, forklarer en tilfreds Keld Østergaard.

På Lyngs er der mulighed for fire ugentlige træningspas, som Keld Østergaard varetager i samarbejde med yderligere to kompetente trænere. Der er således altid tre trænere til at stå for passene, og det har givet trænerteamet mulighed for eksempelvis at sætte større fokus på den individuelle træning dette skoleår.

Flere spændende kampe venter den kommende tid Lyngs’ seks fodboldhold.