Pigerne fra Lyngs gik Luciaoptog

Der er stille på gangen, ned langs den kan man se at dørene står åbne. Pludselig bliver lyset slukket og hist og her kan man se et ansigt titte ud, “kommer de nu?” Er der en, som hvisker. Så begynder et orange skær langsomt at brede sig fra bunden af gangen og lyden af syngende pige stemmer kommer beboerne i møde.

Med et drejer pigerne, klædt i hvide lagner, rundt om hjørnet. Hver og en bærer et levende lys og den forste har selvfølgelig en lysende luciakrone på. De synger smukt den velkendte sang, mens de langsomt og ærbødigt bevæger sig ned gennem gangen forbi de ældre, som betaget kigger på. Der er mange blanke øjne, både blandt ældre og unge.

Det er tredje år, at de godt 60 piger fra Lyngs Idrætsefterskole har besøgt Åbakkens Plejehjem for at give beboerne et smukt Luciaoptog. Efterfølgende er der saftevand og æbleskiver, mens unge som gamle synger julen ind.

Interesserede i skolen, kan opleve den, den 11. januar, hvor skolen holder åbent hus i forbindelse med efterskolernes aften fra kl 18.00 til 21.00

Se billederne her