Køkkenassistent søges til Lyngs Idrætsefterskole

Lyngs Idrætsefterskole søger en uddannet køkkenassistent til ca. 20 timer i ugen. Du skal indgå i et fantastisk team på 5 øvrige ansatte i køkkenet og sammen med dem stå for den daglige madlavning til skolens elever og ansatte.

Arbejdet omfatter opvask, tilberedning af varm mad, klargøring af aftensmaden, bagning, rengøring i køkkenet osv.

Der er tale om ca. 20 timer i gennemsnit primært fordelt på mandag, onsdag og fredag. Dertil kommer hjælp til arrangementer osv., og der må derfor påregnes aften- og weekendarbejde.

På Lyngs Idrætsefterskole arbejder vi for at give vores elever en god og spændende kost, som tilgodeser de mange forskellige ønsker fra eleverne. For alle måltider gælder det, at vi sammensætter dem ud fra sundhedsmæssige principper og samtidig giver mulighed for, at eleverne får alle de næringsstoffer, de behøver i en aktiv hverdag.

Vi er en skole med 136 elever og 25 medarbejdere. Skolen har til huse i landsbyen Lyngs på Thyholm, og der er gode togforbindelser til Struer og Thisted.

Lønnen aftaler vi efter kvalifikationer.

Ansøgningen sendes til køkkenleder Conny Mortensen på kokkenet@l-i-e.dk senest søndag d. 29. april. Samtalerne vil foregå i uge 18.